Το εκτελωνιστικό γραφείο μας ιδρύθηκε το 1980 στον Πειραιά. Αξιοποιώντας την εμπειρία σχεδόν 40 ετών έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εκτελωνιστικές υπηρεσίες και συμβουλές για τα ισχύοντα τελωνειακά καθεστώτα. Από τα πρώτα μας βήματα επιμένουμε να συνδυάζουμε σταθερή ποιότητα στις υπηρεσίες μας, καλές τιμές, πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητα.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ασχολούμαστε με τον εκτελωνισμό πάσης φύσεως εμπορευμάτων και λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στον συγκεκριμένο κλάδο, μπορούμε να σας εγγυηθούμε γρήγορο, οικονομικό  και ασφαλή τελωνισμό των εμπορευμάτων σας. Αναλαμβάνουμε την παραλαβή όλων των απαραίτητων εγγράφων από την εταιρεία σας, από τράπεζα, από το πρακτορείο ή μεταφορική εταιρεία (διατακτική) και τέλος σας εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων στον χώρο σας.

Δουλειά μας είναι να διεκπεραιώσουμε όλες τις διατυπώσεις που απαιτούνται για τη διακίνηση των εμπορευμάτων σας μέσω των τελωνείων, όπως και τη σύνταξη και υπογραφή των εγγράφων (διασαφήσεων, αιτήσεων και λοιπόν πράξεων εκτελωνισμού) σύμφωνα με τη δασμολογική και τελωνειακή νομοθεσία. Επίσης είμαστε οι αρμόδιοι να προβούμε σε προφορικές δηλώσεις και να ασκήσουμε όλα τα νόμιμα διοικητικά ένδικα μέσα ενώπιον των αρμοδίων οργάνων.  

Ταχύτητα

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε γρήγορο τελωνισμό των εμπορευμάτων σας

Άμεση παράδοση στην αποθήκη σας ή όπου αλλού μας υποδείξετε

Ασφάλεια

Η ασφαλής παράδοση των εμπορευμάτων σας είναι για μας παράγοντας επιτυχίας στην ολοκλήρωση της τελωνειακής διαδικασίας

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας (μεταφορείς, logistics, freight forwarders) 

Αξιοπιστία

Εστιάζουμε στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά

Στόχος μας είναι να γίνουμε ο απαραίτητος συνεργάτης σας για όλα τα τελωνειακά ζητήματα

Εξειδίκευση

Αξιοποιώντας την εμπειρία σχεδόν 40 ετών έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εκτελωνιστικές υπηρεσίες

Σταθερή ποιότητα στις υπηρεσίες μας, καλές τιμές, πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητα