Το εκτελωνιστικό γραφείο μας ιδρύθηκε το 1980 στον Πειραιά. Αξιοποιώντας την εμπειρία σχεδόν 40 ετών έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εκτελωνιστικές υπηρεσίες και συμβουλές για τα ισχύοντα τελωνειακά καθεστώτα. Από τα πρώτα μας βήματα επιμένουμε να συνδυάζουμε σταθερή ποιότητα στις υπηρεσίες μας, καλές τιμές, πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητα.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ασχολούμαστε με τον εκτελωνισμό πάσης φύσεως εμπορευμάτων και λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στον συγκεκριμένο κλάδο, μπορούμε να σας εγγυηθούμε γρήγορο, οικονομικό  και ασφαλή τελωνισμό των εμπορευμάτων σας. Αναλαμβάνουμε την παραλαβή όλων των απαραίτητων εγγράφων από την εταιρεία σας, από τράπεζα, από το πρακτορείο ή μεταφορική εταιρεία (διατακτική) και τέλος σας εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων στον χώρο σας.

Δουλειά μας είναι να διεκπεραιώσουμε όλες τις διατυπώσεις που απαιτούνται για τη διακίνηση των εμπορευμάτων σας μέσω των τελωνείων, όπως και τη σύνταξη και υπογραφή των εγγράφων (διασαφήσεων, αιτήσεων και λοιπόν πράξεων εκτελωνισμού) σύμφωνα με τη δασμολογική και τελωνειακή νομοθεσία. Επίσης είμαστε οι αρμόδιοι να προβούμε σε προφορικές δηλώσεις και να ασκήσουμε όλα τα νόμιμα διοικητικά ένδικα μέσα ενώπιον των αρμοδίων οργάνων.  

Επαγγελματικές υπηρεσίες Εκτελωνισμού

Το γραφείο μας, με περίπου 40 χρόνια εμπειρία σε θέματα εκτελωνισμού και συναφών υπηρεσιών παρέχει ασφάλεια και εγγύηση σε όλους τους πελάτες μας, προσφέροντας ποιότητα & υπευθυνότητα.

Όλες οι Υπηρεσίες μας.

Εισαγωγές

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την διαδικασία της εισαγωγής των εμπορευμάτων σας.

Εισαγωγές - Εξαγωγές

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε τον χαμηλότερο ναύλο της αγοράς για την μεταφορά των εμπορευμάτων σας.

Εφοδιασμός πλοίων

Αναλαμβάνουμε τις τελωνειακές διαδικασίες που απαιτεί ο εφοδιασμός πλοίων.

Εφοδιασμός πλοίων

Αναλαμβάνουμε τις τελωνειακές διαδικασίες που απαιτεί ο εφοδιασμός πλοίων, Αεροσκαφών, Διπλωματικών Αποστολών κλπ.

Αποταμίευση

Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες στις τελωνειακές αρχές .

Αποταμίευση

Αναλαμβάνουμε  όλες τις απαραίτητες διαδικασίες στις τελωνειακές αρχές για την προσωρινή αναστολή καταβολής δασμών και φόρων.